Acerola 1000 Nf Comp 100 Orthonat

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine C speelt een rol bij talrijke reacties in het organisme:

  • Ze helpt bij het vormen van collageen voor het normaal functioneren van de bloedvaten, de beenderen, het kraakbeen, het tandvlees, de tanden en de huid.
  • Deze vitamine speelt ook een rol in het energetisch metabolisme en helpt zo de vermoeidheid te verminderen.
  • Ze draagt ook bij aan het functioneren van het zenuwsysteem.
  • En komt tussen in de werking van het immuunsysteem.
  • Daarenboven beschermt ze de cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine C speelt een rol bij de het regenereren van de gereduceerde vorm van vitamine E.
  • En verhoogt de ijzerabsorptie.
Samenstelling

SAMENSTELLING (1 TABLET):

1000 mg droog extract van acerola (Malpighia glabra punicifolia L.) bevattende 400 mg vitamine C (500% RI). 25,6 mg hesperidine. 25,6 mg rutine. Natuurlijke aroma van kersen en van zwarte bessen. Zoetstoffen: steviol glycosiden (Stevia), sucralose.

Indicatie

Immuniteit - Energie - Vitaliteit

Details
CNK3497047
FabrikantenTrenker
MerkenOrthonat
Breedte83 mm
Lengte128 mm
Diepte83 mm