Dynabiane Gel 60x592mg

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement dat vermoeidheid helpt te verminderen

Gebruik

Gebruiksaanwijzing

  • 2 tot 4 capsules per dag in te slikken.
  • Bij voorkeur 's morgens te nemen, buiten de maaltijden.
  • Duur van de kuur: 15 tot 30 dagen.
Samenstelling

Ingrediënten

L-tyrosine (drager:glucosesiroop), capsule van plantaardigeoorsprong, extract van ginseng Panax ginseng CA Meyer (wortel) (drager: maltodextrine), guaranaextract Paullinia cupana (zaad), (drager: maltodextrine),anti-agglomeranten: talk, lagnesiumstearaat siliciumdioxyde, vitamines (C,B12,B6 en folaat), maltodextrine, drager: hydrolysaat van rijsteiwitten, kopersulfaat.

Indicatie

Dynabiane is een voedingssupplement op basis van tyrosin, ginseng en guarana. Het bevat folaten en vitaminen B6, B12 en C, die bijdragen tot het verminderen van vermoeidheid en geeft je weer energie en vitaliteit. Het bevat eveneens koper.

Contra indicatie

Ginseng wordt afgeraden aan kinderen, zwangere vrouwen en personen met onbehandelde hartstoornissen, insomnia en hoge bloeddruk.

Details
CNK2682250
FabrikantenPileje Benelux
MerkenPileje
Breedte76 mm
Lengte134 mm
Diepte32 mm
Verpakkingshoeveelheid60 gel