Jobst Ultrasheer K1 15-20 Ag Geruit Black M

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

JOBST® UltraSheer Diamant biedt uw patiënten graduele compressie in combinatie met een stijlvol design en een hoog comfort. Dankzij omwonden garen en de versterkte hielzone is JOBST® UltraSheer geschikt voor langdurig gebruik. Het resultaat is een verhoogde therapietrouw en een beter resultaat voor uw patiënten en hun benen.

- Vermoeide, pijnlijke benen

- Licht gezwollen enkels, benen en voeten

- Lichte vorm van spataderen zonder oedeemvorming

- Lichte vorm van spataderen tijdens de zwangerschap

- Preventie van het posttrombotisch syndroom

Indicatie

Bij vermoeide, pijnlijke benen, licht gezwollen enkels, benen en voeten, lichte vorm van spataderen zonder oedeemvorming, lichte vorm van spataderen tijdens de zwangerschap, preventie van het posttrombotisch syndroom.

Details
CNK2800035
FabrikantenEssity Belgium
MerkenJobst