Nu-derm Alginaat Wondverband 10x20cm 5 Awd408

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

NU-DERM® Alginaat wondverband is een steriel, non-woven verband bestaand uit 'high G' alginaat (alginaat met een hoog guluronzuurgehalte) en carboxymethylcellulose (CMC)-vezel. NU-DERM® Alginaat wondverband is zo ontwikkeld dat er snel gelvorming optreedt en het verband in zijn geheel verwijderd kan worden.

Groot absorptievermogen

NU-DERM® Alginaat vormt snel een hydrofiele gel aan het wondoppervlak en creëert zo een vochtig wondmilieu. Dit sterk absorberende verband kan tot 18 keer het eigen gewicht aan vloeistof absorberen.

Treksterkte wanneer nat

NU-DERM® Alginaat wondverband behoudt zijn treksterkte ook als het nat is, waardoor het verband in zijn geheel verwijderd kan worden en er zo min mogelijk wondirrigatie nodig is.

Details
CNK3327970
FabrikantenGD Medical, Hospithera
MerkenGD Medical