Nutrison Soya Multi Fibre 1l

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nutrison Soya Multi Fibre is een volledige, kant-en-klare sondevoeding op sojabasis. Bevat vezels. Gluten- en lactosevrij. Melkeiwitvrij.

Gebruik

Controleer op uiterlijke afwijkingen. Goed schudden voor gebruik. Niet verdunnen en geen medicatie toevoegen. Aanbevolen koel en droog te bewaren. Toedienen bij kamertemperatuur. Bij steriel gebruik na openen aanhangtijd max. 24 uur.

Indicatie

Nutrison Soya Multi Fibre is een dieetvoeding voor medisch gebruik bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding van patiënten met koemelkeiwitallergie of lactose-intolerantie.

Details
CNK2460517
FabrikantenNutricia
MerkenNutricia, Nutrison
Breedte121 mm
Lengte224 mm
Diepte71 mm