Olivaslim Fatburner 1maand Caps 90

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

OlivaSlim begint met de filosofie dat een gezond persoon automatisch een beter gewicht heeft, meer energie heeft en aantrekkelijker is. En iedereen weet dat gezond eten goed is voor lichaam en geest. Combineer je dit met een actieve levensstijl, dan stimuleer je je stofwisseling en begin je af te vallen. Dat gezegd hebbende, is afvallen niet eenvoudig. Veel mensen hebben advies en dat extra zetje nodig om die paar kilo's kwijt te raken. En dat is precies wat OlivaSlim eigenlijk doet. Het is dat extra zetje in combinatie met gezond eten en voldoende bewegen.

OlivaSlim verbetert de verwijdering van gifstoffen en helpt uw ​​metabolisme gemakkelijker in evenwicht te brengen, zodat u de perfecte ondersteuning voor uw dieet krijgt. Hierdoor verlies je niet direct gewicht. Maar het zal u toelaten om over te schakelen naar een gezonde levensstijl met minder moeite in vergelijking met andere methoden.

OlivaSlim bestaat uit 5 verschillende natuurlijke ingrediënten die elk een unieke invloed hebben op uw gezondheid en spijsvertering. Ze versterken en balanceren elkaar, zodat uw lichaam alle voordelen ten volle ervaart.

Samenstelling
  • Garcinia Cambogia (zeldzaam tropisch fruit): Voorkomt dat suiker in vet verandert, zodat u meer energie heeft en minder aankomt.
  • Fucus Vesiculosus (zeewier): Reinigt uw bloed en bloedvaten om uw metabolisme te verbeteren en geeft u een vitaal gevoel.
  • Olea Europea (Olijfboombladeren): stimuleert de bloedstroom, voert de lever en de nieren af, terwijl de suikeropname wordt gereguleerd.
  • Rhamnus Frangula (wegedoorn): ontgift uw darmen en verbetert de leverfuncties om gifstoffen sneller weg te spoelen.
  • Probiotica en prebiotica: verbetert niet alleen het spijsverteringsstelsel, maar heeft ook een verbazingwekkende invloed op uw humeur. Want gezondheid gaat niet alleen over er goed uitzien, maar ook over je goed voelen!
Contra indicatie

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Details
CNK4336475
FabrikantenAca Pharma, Infinity Pharma
MerkenOlivaslim