Opaque Softfit 15-20 Ad S Honey

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Jobst Opaque steunkousen met SoftFit-techniek voelen extra comfortabel aan dankzij de speciale breitechniek waarbij aan de bovenkant siliconendraden zijn geïntegreerd. Hierdoor blijven de steunkousen goed omhoog zitten zonder te knellen. De graduele compressie van de steunkous loopt door over de gehele kous en de bloedsomloop wordt hierdoor niet afgekneld aan de bovenkant. Vindt u dat steunkousen soms te strak onder de knie zitten en daardoor de circulatie afknellen, dan zijn steunkousen met SoftFit de juiste keuze!

Jobst Opaque zijn sterke compressiekousen die lang meegaan. Dankzij een innovatieve structuur en de speciaal ontworpen garen zijn de steunkousen makkelijk aan te trekken en zeer elastisch. De kousen passen zich aan uw voeten aan tot aan schoenmaat 43.

Jobst Opaque steunkousen met stevige compressie verlichten bij vermoeide en pijnlijke benen. Geschikt voor als u matige tot stevige spataderen heeft of bij oedeem. Kan worden gebruikt na een bloedvatoperatie. Steunkousen met stevige compressie dienen alleen op aanraden van een arts gebruikt te worden.

Indicatie

Aangewezen bij spinaders, spataders, zware en gezwollen benen, chronische veneuze ziekte.

Details
CNK3559325
FabrikantenEssity Belgium
MerkenOpaque Softfit