Panacur Puppy Susp 1 X 100ml

Geneesmiddel
Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Indicatie

Doeldieren : honden en puppies

Voor de behandeling van honden en puppies geïnfecteerd met immature en volwassen vormen van gastrointestinale rondwormen en eveneens voor de behandeling van Taenia spp. lintwormen bij honden.

Honden en puppies: Toxocara canis (volwassen en immature stadia), Toxascaris leonina (volwassen stadia), Ancylostoma caninum (volwassen en immature stadia), Uncinaria stenocephala (volwassen en immature stadia), Trichuris vulpis (volwassen stadia), Taenia pisiformis (volwassen stadia).

Eveneens voor de behandeling van honden geïnfecteerd met longworm (Oslerus osleri).

Details
CNK1497866
FabrikantenMSD Animal Health
Breedte58 mm
Lengte56 mm
Diepte116 mm
Verpakkingshoeveelheid1
Bijsluiter