Posiforlid Oogmasker 1

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Warmtebehandeling, eenvoudig en efficiënt in geval van blefaritis en een verstoorde werking van de Meiboom klieren.

Een van de belangrijkste problemen in geval van ontstoken oogleden is het hard worden van de afscheiding van de Meiboom klieren. Door het verwarmen wordt de afscheiding vloeibaarder en kunnen de ooglidranden beter bevloeid worden. Dit is dan ook zeer belangrijk voor het herstellen van het functioneren van de Meiboom klieren. Een behandeling door middel van verwarming is echter uitsluitend efficiënt in een warme en vochtige omgeving bij een constante temperatuur van ca. 45 graden, gedurende 5 tot 7 minuten. Het zelfverwarmende oogmasker POSIFORLID® voldoet aan deze speciale voorwaarden en kan ca. 90 keer hergebruikt worden.

De warmte van het masker:

  • maakt de korstjes van de ooglidrand zachter
  • verbetert de bloeddoorstroming van de oogleden
  • maakt de afscheiding van de Meiboom klieren zachter.

Door de oogleden te masseren kan de afscheiding van de talgklieren worden verwijderd. Het oogmasker POSIFORLID® wordt in het bijzonder aanbevolen voor de behandeling van:

  • ontstoken oogleden
  • functionele stoornissen van de Meiboom klieren
  • hordeolum en chalazions.
Gebruik

Voordelen:

  • constante warmte van ca. 45 graden gedurende minstens 5 minuten
  • zelfverwarmend: het is derhalve niet nodig het masker voor gebruik te verwarmen of te laten koken
  • geen risico op verbranding

De behandeling door middel van verwarming moet twee keer per dag worden toegepast. Bij een regelmatige toepassing biedt het masker POSIFORLID® een snelle en blijvende verlichting, terwijl u ontspant.

Een masker kan ca. 90 keer hergebruikt worden

Indicatie

geeft een onmiddellijke en langdurige verlichting bij klachten ten gevolge van onstabiele traanfilm zoals droge, vermoeide of branderige ogen of overvloedig tranende ogen

Details
CNK3418761
FabrikantenUrsapharm Benelux
MerkenUrsapharm
Breedte86 mm
Lengte214 mm
Diepte17 mm