Tradonal Amp 10 X 2ml

Op voorschrift
Geneesmiddel
Op voorraad

Aanpasbare opties:

Maximaal 14 tekens

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Volwassenen en kinderen > 14 jaar

  • 1 ampul, 3 - 4 x /dag
  • Max. dosis: 4 ampullen /dag

Kinderen van 12 maanden - 14 jaar

  • Initiele IV bolus: 0,5 - 2mg /kg (trage toediening)
  • Intermitterend IV: 0,5 - 1mg /kg elke 4 uur
  • Continu infuus: 0,16 - 0,24 mg /kg/uur

Toedieningswijze

  • IM, langzaam IV of via infuus
Indicatie
  • Pijn Matige tot hevige acute en chronische pijn.
Contra indicatie

Overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of voor één van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen.TRADONAL is gecontra-indiceerd in geval van acute intoxicatie en/of overmatige inname van alcohol, hypnotica, analgetica en alle andere middelen die een activiteit op het centraal zenuwstelsel uitoefenen.TRADONAL is niet aangewezen als substitutiebehandeling.TRADONAL mag niet worden voorgeschreven bij patiënten behandeld met MAO-inhibitoren of die deze behandeling sinds minder dan 2 weken hebben beëindigd.Dit geneesmiddel is gecontra-indiceerd bij patiënten die lijden aan ongecontroleerde epilepsie.

Details
CNK1280395
FabrikantenMeda Pharma, Viatris
Breedte81 mm
Lengte82 mm
Diepte32 mm
Verpakkingshoeveelheid10
Bijsluiter