Vitamine D3 1500 IE Caps 60

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine D3 1500 IE

Orodispergeerbare tabletten

Immuniteit en beendergestel(1)

Vitamine D3 1500 IE is een voedingssupplement dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem en de instandhouding van normale botten(1).

De afdeling Onderzoek & Ontwikkeling van de Laboratoires Forté Pharma heeft een vitamine D3 uit lanoline geselecteerd.

De orodispergeerbare tabletten met een lekkere muntsmaak smelten snel op de tong voor een vlotte absorptie.

Ondersteun uw natuurlijke weerstand en houd uw botten gezond met Vitamine D3 van Laboratoires Forté Pharma!

SAMENSTELLING

Vitamine D3 uit lanoline

Vitaminegehalte

1 tablet

NRW**

Vitamine D3

37,5 µg

750%

*1500 IE vitamine D is gelijk aan 37,5 μg.

**NRW : Nutritionele Referentiewaarden.

INGREDIËNTEN (per dagelijkse dosis) : vulstoffen (mannitol, microkristallijne celllose), maïszetmeel, cholecalciferol (vitamine D3), muntaroma, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren).

(1)Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de instandhouding van een normale botstructuur.

GEBRUIK

1 tablet per dag op de tong laten smelten.

Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Volg de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 12 jaar zonder doktersadvies. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. Raadpleeg een gezondheidsprofessioneel in geval van overdosis van vitamine D.

Details
CNK4342713
FabrikantenFortepharma
MerkenFortepharma