Xls Afslankingsthee Zakje 20

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

By XLS Afslankthee is ontwikkeld om overtollig water uit het lichaam af te voeren, met het oog op afslanken. Het helpt water sneller af te voeren en bevordert de transit en de spijsvertering. Voor een optimaal resultaat kunnen de By XLS Afslanktheeën genomen worden in combinatie met de By XLS Vetverbrander.

Gebruik

Een theezakje in een kop doen, kokend water toevoegen en het theezakje 1 tot 3 minuten in het kopje laten.

Voorzorgsmaatregelen:

  • Niet gebruiken onder 12 jaar.
  • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
  • Op een droge en donkere plaats bewaren.

Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Samenstelling

Alexandrijns sennablad (Cassia angustifolia) 35 %: Groene thee (Camelia sinensis) 24 %; Venkelvrucht (Foeniculum vulgare) 14 %; Berkenblad (Betula alba) 10 %; Hondsroosvrucht (Rosa canina) 7 %; Duizendblad (Achillea milefolium) 5 %; Groot Brandnetelblad (Urtica dioica) 5 %

Indicatie

By XLS Afslankthee is ontwikkeld om overtollig water uit het lichaam af te voeren, met het oog op afslanken. Het helpt water sneller af te voeren en bevordert de transit en de spijsvertering.

Details
CNK4380234
FabrikantenPerrigo
MerkenBy XL-S
Breedte115 mm
Lengte59 mm
Diepte70 mm