Yuliv 3in1 Imuno Boost Amp 30x25ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Elke dag wordt ons lichaam blootgesteld aan micro-organismen die onze gezondheid bedreigen. Ons lichaam is sterk en heeft een eigen verdedigingsmechanisme. Maar een ongezonde levensstijl kan al snel leiden tot een verzwakt immuunsysteem.

Met Yuliv 3-in-1 Imuno Boost kies je voor een kortstondige kuur van 20 dagen voor een maximale bescherming tegen invloeden van buitenaf.

  • Hoge dosering lactoferrine
  • Vitaminecomplex C, B6 en B12
  • Plantaardige vezels
Gebruik

1 ampule per dag gedurende 20 dagen, bij voorkeur in de ochtend, wanneer het metabolisme op gang komt.

Samenstelling

Samenstelling

Naast 150mg lactoferrine werden ook cruciale vitaminen en plantaardige vezels toegevoegd om het immuunsysteem te ondersteunen en de darmflora te versterken.

Indicatie

Immuniteit - Weerstand

Details
CNK4225439
FabrikantenAca Pharma, Infinity Pharma
MerkenYuliv