6d Sixd Energy Fruit Apple 12x32g

Onmiddellijk beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Naast de juiste sportdrank zijn ook energierepen en -gels vaak cruciaal voor een snelle en licht verteerbare energievoorziening tijdens (uithoudings) oefeningen. Bars met veel eiwitten, vetten en vezels vertragen de maaglediging en daarmee de absorptiesnelheid van de gewenste energiebron (koolhydraten). Bovendien zijn dergelijke repen vaak de oorzaak van een "vol" gevoel en maagdarmklachten.

6d ENERGIEVRUCHT heeft een zeer laag vet-, eiwit- en vezelgehalte en is daarom een ​​licht verteerbare, koolhydraatrijke fruitreep. Dankzij zijn zachte textuur is deze compacte energiebron heel gemakkelijk om op te kauwen, zelfs bij koud weer. Dit maakt de 6d ENERGY FRUIT een uitstekende optie om af te wisselen met 6d ENERGY GELS. Een fruitreep bevat 26 g koolhydraten in een verhouding van 2: 1 glucose tot fructose. Dankzij deze 2: 1-verhouding kan het lichaam tot wel 90 g koolhydraten per uur opnemen. In tegenstelling tot de meeste andere "energy gummies", bevat deze fruitreep ook 100 mg natrium. De toevoeging van natrium zorgt voor een snelle aanvulling van de zoutreserves in het lichaam. Dit is vooral belangrijk voor atleten die niet alleen veel zweten, maar ook veel zout uitzweten ("zoute truien"),

Kortom, de 6d ENERGY FRUIT is bij uitstek geschikt voor alle sporters die snel beschikbare energie nodig hebben en op zoek zijn naar een lekker alternatief voor een energiege

Gebruik

Neem 1-2 fruitrepen per uur beweging, afhankelijk van de duur en intensiteit van de training, en de combinatie met andere energierepen, -gels of drankjes. Er moet echter rekening worden gehouden met de behoefte aan gelijktijdige hydratatie, suppletie van zouten en het voorkomen van maag- / darmklachten. Daarnaast zijn persoonlijke voorkeuren (bijv. Vaste versus vloeibare energie, smaakvoorkeuren) ook belangrijk. Er is dus behoefte aan een geïntegreerde visie op het gebruik van sportdranken, gels en energierepen voor, tijdens en na het sporten.

Vanwege de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium wordt aangeraden om de 6d ENERGY FRUIT altijd in combinatie met water te gebruiken. Dit om een ​​goede opname te garanderen en om het risico op maagdarmklachten tijdens inspanning te minimaliseren.

Samenstelling

Nutritionele informatie

/ 100 g / 32g (1 reep)
Energie 1381 kJoule 442 kJoule
330 Kcal 106 Kcal
Vetten 0,20 g 0,10 g
waarvan verzadigd 0,00 g 0,00 g
Koolhydraten 81 g 26 g
van welke suikers 76 g 24 g
Vezels 1,70 g 0,50 g
Eiwitten 0,20 g 0,10 g
Zout 0,78 g 0,25 g
Natrium 312 mg 100 mg

Ingrediënten

vruchtvlees 50% (appel, kers), suiker, glucose, bindmiddel: pectine, zuurteregelaar: citroenzuur, zout, natuurlijke smaakstoffen.

Gegevens
CNK4167979
FabrikantenMedix Laboratoires NV, SNAD - Sports Nutrition Advice and Distribution
Merken6D Sports