6d Sixd Recovery Shake Chocolate 1kg

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Na een intensieve training of wedstrijd zijn de koolhydraatvoorraden in de spieren en lever uitgeput en moeten hersteld worden. Tegelijkertijd heeft het lichaam aminozuren nodig om via eiwitsynthese spierherstel te bereiken. De winst die je kunt behalen door training ('training adaptation') wordt grotendeels bepaald door het vermogen om na training nieuwe eiwitten aan te maken.

Wat betreft het bijvullen van de opslag van koolhydraten in het lichaam: een combinatie van glucose en fructose (bijv. Tafelsuiker) herstelt het spierglycogeen net zo snel na het sporten in vergelijking met het nemen van alleen glucose. Interessant is dat deze combinatie van suikers het leverglycogeen sneller herstelt en gastro-intestinale problemen vermindert. Daarom bevat de "6d Recovery shake" een mix van maltodextrine, sucrose en fructose in plaats van alleen glucose en / of maltodextrine. De toevoeging van ± 30 g (= 0,4 g / kg lichaamsgewicht) wei-eiwit (= snel verteerbaar eiwit) aan deze koolhydraten versnelt de spiersyncogeenresynthese nog verder. Bovendien maximaliseert deze eiwitdosis, die ook 3 g leucine bevat, de synthese van nieuwe spiereiwitten. Om deze redenen is alleen de snel verteerbare wei-proteïne, die van nature rijk is aan leucine, opgenomen in de "

Het herstel van de vocht- en elektrolytenbalans is ook essentieel in het herstelproces na inspanning. Dankzij de hoge zoutconcentratie (1.200 mg natrium per liter) stimuleert de "6d RECOVERY SHAKE" het dorstgevoel, wat de vochtopname stimuleert. Bovendien vermindert de toevoeging van natrium de noodzaak om te plassen, terwijl het lichaam meer van de ingenomen vloeistoffen vasthoudt. Daarom bevordert natrium het rehydratatieproces.

Samenvattend is de "6d RECOVERY SHAKE" de ideale drank voor alle atleten die op zoek zijn naar optimaal spierherstel en snelle aanvulling van verloren vocht, elektrolyten en suikers.

Gebruik

Meng 100 g (= 3 maatscheppen) poeder in 300 ml water.

Consumeer na een intensieve training of wedstrijd.

Samenstelling

Nutritionele informatie:

/ 100 g portie vanille / 100g portie Aardbei / 100g portie chocolade
Energie 1581 kJoule 1585 kJoule 1568 kJoule
378 Kcal 379 Kcal 375 kcal
Vetten 0,48 g 0,48 g 1,13 g
waarvan verzadigd 0,14 g 0,14 g 0,53 g
Koolhydraten 63,32 g 63,58 g 59,95 g
van welke suikers 33,62 g 33,61 g 33,28 g
Vezels 0 g 0 g 0 g
Eiwitten (zoals basis) 30,06 g 30,06 g 30,18 g
waarvan leucine 3,04 g 3,04 g 3,02 g
Zout 0,98 g 0,98 g

0,97 g

wei-eiwitisolaat (bevat melk ) [wei-eiwitisolaat (bevat melk ), emulgator: soja lecithine]; maltodextrine; sucrose; fructose; vetarm cacaopoeder (Theobroma cacao L.); trinatriumcitraat; natuurlijke smaak; kaliumchloride; trimagnesiumcitraat; antiklontermiddel: siliciumdioxide. Kan sporen bevatten van gluten, eieren, pinda's en verschillende soorten noten en zaden.

Gegevens
CNK4179776
FabrikantenMedix Laboratoires NV, SNAD - Sports Nutrition Advice and Distribution
Merken6D Sports