Andrographis-500 V-caps 60 Deba

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Andrographis paniculata is een fytonutrient met actief bestanddeel andrographolide. Andrograhpolide is een diterpeenlacton. Het is een bitterstof die ervoor zorgt dat de productie van speeksel, gal, pancreas wordt verhoogd. Omwille van deze reden kan Andrograhpis de spijsvertering ondersteunen en de eetlust opwekken. Bovendien ondersteunt het de lever.

Een andere belangrijke functie van Andrographis is zijn ondersteuning van het immuunsysteem. Zo wordt het met succes ingezet bij verkoudheden, griep en problemen van de bovenste luchtwegen.

Gebruik

1 à 2 capsules per dag na de maaltijd met wat water.

Samenstelling

Samenstelling per plantaardige capsule:

Andrographis paniculata extract (blad) (10 % andrographolides, India se gentiaan) - 500 mg.

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), Microkristallijne cellulose (stablisator).

Gegevens
CNK4388005
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDeba Pharma
Hoeveelheid verpakking60