Arkocaps Plantaardige Kool Bio Caps 150

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Arkocaps® Plantaardige Kool is een voedingssupplement.

Geactiveerde plantaardige kool heeft een zeer microporeuze structuur die het mogelijk maakt om spijsverteringsgassen op te vangen. Het bevordert dus het spijsverteringscomfort en helpt bij het verminderen van een opgeblazen gevoel.

Gebruik

Vanaf 6 jaar.

  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 capsules, 1 tot 2 maal per dag.
  • Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1 capsule, 1 tot 2 maal per dag.

De capsules moeten 1 uur na de middagmaaltijd en/of het avondeten met een groot glas water worden ingenomen.

Samenstelling

Ingrediënten: BIO geactiveerde Plantaardige kool - BIO appelvezels (Malus domestica). CAPSULE 100% PLANTAARDIG: Hydroxypropylmethylcellulose.

voor 1 capsule voor 4 capsules
Geactiveerde Plantaardige kool 200 mg 800 mg
Indicatie

Spijsvertering - Opgeblazen gevoel

Contra indicatie

Bij kinderen van 6 tot 12 jaar en zwangere vrouwen, mag het slechts af en toe worden ingenomen, op advies van een gezondheidsdeskundige. Aangezien dit product de absorptie kan verminderen van geneesmiddelen, moeten die op afstand worden genomen (meer dan 2 uur, indien mogelijk).

Gegevens
CNK4418414
FabrikantenArkopharma
MerkenArkocaps