Belene Silicium A/age Beauty Pill Comp 90

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Preventie van huidveroudering, uitdrukkingslijntjes, rimpels, diepe rimpels, doffe en droge huid.

De Belène® Silicium Anti-Age Beauty Pill, met als actieve ingrediënten Mesoporosil® en vitamine C, voedt de huid van binnenuit voor een zichtbaar resultaat aan de buitenkant; nl. een strakkere, elastischere en goed gehydrateerde jonge huid.

• Eerste silicium in vaste vorm (Mesoporosil®) met hoge biologische beschikbaarheid, gecombineerd met vitamine C

• Stabiel silicium in monomere vorm (Si(OH))

• Additief effect wanneer gebruikt in combinatie met Belène® Collagen Anti-Age Beauty Shot

• Doeltreffendheid bewezen in klinische studies

Wetenschappelijke literatuur toont aan dat silicium noodzakelijk is voor de synthese en dwarsverbinding van collageen, voor de activatie van hydroxylatie-ennzymes en dus voor een strakke, goed gehydrateerde en elastische, jonge huid.

Het is gekend dat monomeer ortho-siliciumzuur (Si(OH)4; OSA) een hoge biobeschikbaarheid heeft en dus goed opgenomen wordt, terwijl polymeer silicium niet goed wordt geabsorbeerd. Maar, tot voorkort bestond Si(OH) alleen in vloeibare vorm. Via een gepatenteerd proces, werd onoplosbaar silicium gebioactiveerd tot monomeer Si(OH) in vaste vorm met een hoge biologische beschikbaarheid (Mesoporosil®).

Gebruik

1 tablet per dag met een glas water, bij voorkeur 's morgens nuchter in te nemen.

Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om Silicium Anti-Age Beauty Pill te combineren met de Collagen Anti-Age Beauty Drink, minimaal 30 dagen en bij voorkeur 90 dagen.

Samenstelling

Ingrediëten: Calciumbisglycinaat, vulstof (cellulose gel), Mesoporosil® (siliciumdioxide), calcium-L-ascorbaat, emulgator (vernette cellulosegom), antiklontermiddellen (magnesiumzoutenvan vetzuren, mono- en diglyceriden van vetzuren).

Samenstelling per tablet
Silicium 14 mg
Vitamine C 12 mg (15 % RI)
Indicatie

Preventie van huidveroudering, uitdrukkingslijntjes, rimpels, diepe rimpels, doffe en droge huid.

Details
CNK4510251
FabrikantenCeres Pharma
MerkenBelene