Berlimol V-caps 90 Deba

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Draagt bij tot een beter cholesterolmetabolisme.

Bergamot is een citrusvrucht die oorspronkelijk uit Zuid-Italië. Hoewel van de meeste citrusvruchten bekend is dat zij flavonoïden bevatten, is de bergamot uniek in die zin dat hij een bijzonder hoog gehalte aan flavonoïden bevat. Neoeriocitrine, naringine en neohesperidine zijn allemaal geïsoleerd en geïdentificeerd in bergamot. Bergamot draagt bij tot een beter cholesterolmetabolisme. Een tweede mechanisme is dat de polyfenolen van Bergamot zorgt voor de activering van adenosine monofosfaat-geactiveerd proteïne kinase (AMPK).

Gebruik

2 capsules per dag tijdens of na de maaltijd met wat water innemen.

Samenstelling

Samenstelling per plantaardige capsule:

Citrus x Limon (L.) Osbeck extract (vrucht) - Syn. 200 mg, Citrus Bergamia Risso & Poit. (Bergamot) > 40 % flavanoïden.

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), microkristallijne cellulose (stabilisator), siliciumdioxide (antiklontermiddel).

Indicatie

Cholesterol - Hart- en vaatstelsel

Gegevens
CNK4512000
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDeba Pharma
Hoeveelheid verpakking90