Biocyte Hyaluronic Forte 300mg Caps 90 Nf Blister

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Biocyte HYALURONIC FORTE 300MG is een voedingssupplement met een wetenschappelijk bewezen anti-rimpel en hydraterende werking op de huid. De vele agressieve invloeden van buitenaf waaraan onze huid wordt blootgesteld, bevorderen vroegtijdige veroudering, uitdroging van de huid en de vorming van rimpels. HYALURONIC FORTE 300MG hydrateert de huid en verbetert haar elasticiteit voor een snelle anti-ageing werking.

Hyaluronzuur is een molecule die als functie heeft de huid te hydrateren en te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf. Dankzij zijn vermogen om water vast te houden, vult het de ruimte tussen de huidcellen op en helpt het de huid te regenereren voor een glad en zacht uiterlijk. Het gebruik van hyaluronzuur zorgt dus voor een continue hydratatie van de huid gedurende de hele dag. Hyaluronzuur wordt beschouwd als het "cement van de huid", aangezien het de leemte tussen elastine en collageenvezels opvult, waardoor de huid er gehydrateerd en voller uitziet.

Gebruik

Neem 1 capsule per dag met een groot glas water. Best genomen voor 3 maanden.

Samenstelling

Voor 1 capsule per dag :

■ Hyaluronzuur ...............................................................300 MG

Ingrediënten : Natriumhyaluronaat; Bulkmiddel: microkristallijne cellulose; Capsuleomhulsel van plantaardige oorsprong (Coating agent: pullulan; geleermiddel: gellan gom); Antiklontermiddelen: tricalciumfosfaat, magnesiumzouten van vetzuren.

Indicatie

Anti-age - Hydratatie huid

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen zonder het advies van een gezondheidsdeskundige.

Gegevens
CNK4404844
FabrikantenBiocyte
MerkenBiocyte