Cytoderm Caps 40

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Tegenwoordig lijden we door vervuiling, blootstelling aan de zon en een industrieel dieet te rijk aan vetten en suikers steeds vaker aan verschillende ontstekingen. We consumeren te veel verzadigde vetzuren en transzuren en niet genoeg omega 3's. Kortom: de huid is slachtoffer van onze omgeving, net als de lever en de gewrichten. Het is net om om te gaan met die ontstekingen dat Cytoderm is ontwikkeld. Cytoderm is een adjuvante behandeling tegen huidontstekingen, variërend van eenvoudige droogheid tot eczeem en psoriasis. Dit innovatieve en klinisch geteste product vermindert de oxidatieve stress die gepaard gaat met dergelijke huidproblemen.

Gebruik

Neem maximaal 4 tabletten per dag tijdens een opsteek en 1 tablet per dag tijdens de fasen zonder symptomen.

Samenstelling

Cytodem bevat Boswellia serrata, een natuurlijke ontstekingsremmer van de ayurvedische geneeskunde, fytosomale kurkuma die subcutane ontstekingen beperkt, en superoxide dismutase (SOD) met een antioxiderende rol.

Contra indicatie

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Gegevens
CNK3507803
FabrikantenDyna+
MerkenDyna+
Breedte81 mm
Lengte103 mm
Diepte48 mm