Goveggie Vegandelight Naturel 700g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Smakelijke plantaardige maaltijdvervanger met nootjes en glucomannan op basis van hoogwaardige eiwitten, mineralen, vitaminen en vezels. De zorgvuldig gekozen ingrediënten, met een trapsgewijze vertering passen in diverse diëten. Vegan gecertificeerd BE-V2019.073

VeganDelight is een maaltijdvervangend supplement om 1 of 2 maaltijden te vervangen en dit speciaal voor athleten of personen die gewicht willen verliezen of behouden.

Het kan gebruikt worden als maaltijdvervangend supplement shake om je dagelijkse gerechten te verrijken, wat kan helpen om de aangeraden hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. Het bevat veel vitaminen, mineralen en vezels, maar geen dierlijke vetten en cholesterol, wat inhoudt dat vegandelight kan gebruikt worden in diverse diëten. De trapsgewijze afgifte van de nutriënten in combinatie met glucomannan (Konjac Gum) zorgen voor een hongerremmend effect.

Gegevens
CNK3746492
FabrikantenCosmofarma
MerkenGoVeggie
Breedte400 mm
Lengte600 mm
Diepte250 mm