Intoleran Dao Mini Tabl 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Tabletten met het enzym Diamine Oxidase (DAO). DAO mini is puur en efficiënt.

DAO mini is een effectief klein tabletje welke het pure Diamine Oxidase enzym (DAO) bevat, 20.000 tot 30.000 HDU DAO per tablet.

In het darmslijmvlies is de hoogste DAO-activiteit aanwezig, maar ook op andere plekken in het lichaam wordt het DAO-enzym aangemaakt. Het DAO-enzym zorgt in de darmen voor de afbraak van histamine wat via de voeding in de darmen terecht komt. Op deze manier wordt histamine uit de voeding niet opgenomen in het lichaam en zal de histaminespiegel niet stijgen.

Gebruik

Neem 1 capsule in met wat water vlak voor de maaltijd. Maximaal 3 capsules per dag gebruiken.

Je kunt DAO mini innemen voorafgaand aan de maaltijd. Je kunt de capsules innemen met bijvoorbeeld water. Tablet in het geheel doorslikken, niet op kauwen vanwege de maagzuurresistente coating. Na inname is het Diamine Oxidase enzym gedurende circa 3-4 uur werkzaam, het tabletje lost namelijk langzaam op in de darmen.

Contra indicatie

DAO mini is niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gegevens
CNK4567236
FabrikantenIntoleran
MerkenIntoleran