l Carnitine 500 Comp 60 Pharmanutrics

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

L-carnitine 500 kan worden gebruikt bij vermoeidheid en energiegebrek. Het verhoogt de energieproductie in de spiercellen, stimuleert de vetverbranding en verbetert de zuurstofopname. Dat maakt L-carnitine heel nuttig bij mensen die zware fysieke arbeid verrichten en bij sporters, waar het de verwijdering van melkzuur bevordert. Ook bij chronische vermoeidheid en hartaandoeningen heeft L-carnitine een helend effect. L-carnitine 500 bevat L-carnitine L-tartraat, vanwege haar uitstekende en snelle absorptie de meest gebruikte L-carnitine-vorm in voedingssupplementen. Het wordt in de hoogste hoeveelheden aangetroffen in weefsels die vetzuren gebruiken als de belangrijkste brandstofbron, zoals de skelet- en hartspieren. Daardoor heeft L-carnitine ook een positief effect op hoge bloeddruk.

Gebruik

1 tablet per dag

Samenstelling

L-carnitine I-tartrate 751,4 mg

Indicatie

VermoeidheidUithouding Vetverbranding Prestatieverbetering cvs Spierdystrofie Hypertensie Hartaandoeningen …

Details
CNK3412533
FabrikantenPharmanutrics
MerkenPharmaNutrics
Breedte60 mm
Lengte59 mm
Diepte101 mm