Lenodiar Pediatric Zakje 12 Aboca

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Lenodiar Pediatric is bedoeld voor de behandeling van diarree. Het product vermindert de episodes van diarree met respect voor de darmfunctie.

Diarree is een verschijnsel dat gepaard gaat met irritatie en ontsteking van het darmslijmvlies veroorzaakt door verschillende oorzaken. Het wordt gekenmerkt door een toename van de afscheiding en/of door een verminderde vochtopname, in combinatie met een toename van de darmmotiliteit.

Naast het ongemak en de pijn bestaat bij diarree het gevaar voor uitdroging, het verlies van vitaminen en mineralen en een verstoring van de bacteriële darmflora.

Gebruik

De aanbevolen dosering is elke 3 uur 1 zakje tot maximaal 4 zakjes per dag afhankelijk van de ernst van de klachten. Los de inhoud van een zakje op in 10 ml water (ongeveer 1 eetlepel). Raadpleeg een arts, als de diarree, ondanks de behandeling, niet verbetert of erger wordt.

Indicatie

Lenodiar Pediatric is bedoeld voor de behandeling van diarree van verschillende oorsprong (virale infectie, griepachtige verschijnselen die worden gekenmerkt door diarree, functionele diarree, iatrogene diarree door inname van medicijnen, reizigersdiarree). Zorg ervoor dat uw kind voldoende vocht binnenkrijgt om uitdroging te voorkomen.
Dit product is geschikt vanaf 1 jaar.

Gegevens
CNK3961554
FabrikantenAboca
MerkenAboca