Libramed Fitomagra Comp 138 Aboca

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Libramed is een klinisch getest medisch hulpmiddel voor de werkzaamheid en veiligheid bij de behandeling van overgewicht en obesitas. Het bevordert gewichtsvermindering en een vermindering van de navelomtrek. Het regelt de glycemiepieken door de vetopstapeling en het hongergevoel te verminderen. het product heeft echt effect en houdt zich aan zijn beloftes. Uitgebreide klinische studies hebben dit aangetoond.

Bovendien is Libramed veilig en is het ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Libramed regelt pieken door de absorptie van koolhydraten te vertragen, zodat de lipogenese vermindert.

Aangezien de lipogenese de oorzaak is van uw te grote tailleomvang, wordt de kern van het probleem dus aangepakt. Libramed vermindert ook het hongergevoel en postprandiale slaperigheid.

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3 tabletten vóór de twee hoofdmaaltijden.

Kinderen tussen 8 en 12 jaar: 2 tabletten vóór de twee hoofdmaaltijden.

De aangegeven dosis innemen met een groot glas water en de tabletten één voor één inslikken. Niet kauwen en de tabletten niet met de tanden breken.

Personen die problemen met slikken hebben, kunnen de Libramed-tabletten in lauw water of ongezoete kruidenthee oplossen door te roeren totdat de tabletten volledig opgelost zijn. Het drankje dat zo verkregen wordt, moet binnen een paar minuten opgedronken worden, voordat de gel zich vormt.

Samenstelling

Ingrediënten: Gepatenteerd complex van polysachariden macromoleculen (Policaptil Gel Retard®); Smaakstoffen van sinaasappel, appel en citroen.

Indicatie

Voor de behandeling van overgewicht, obesitas en voor vermindering van de tailleomvang.

Contra indicatie

Het wordt aangeraden om het product minstens twee uur vóór of na het innemen van medicijnen in te nemen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Bij personen die medicijnen tegen diabetes en hyperlipidemie gebruiken wordt aangeraden om advies van een arts in te winnen.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één of meerdere componenten.

Gegevens
CNK3008315
FabrikantenAboca, Eureka Pharma
MerkenAboca
Breedte63 mm
Lengte60 mm
Diepte126 mm