Lyso 600 Be Life Gel 90

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Lysine, een essentieel aminozuur dat goed is voor het haar en de immuniteit.
Een essentieel aminozuur.... maar ook onmisbaar
L-lysine is een essentieel aminozuur en wordt dus niet door het lichaam aangemaakt. Aanvoer gebeurt alleen door de voeding en vegetarische voedingsmiddelen zijn arm aan L-lysine. L-lysine is echter erg belangrijk in verschillende metabole processen van het lichaam. Het is een van de bestanddelen, samen met proline, van collageen.
Lyso 600 beidt een ideale dagdosis aan om een vegetarisch dieet aan te vullen.

Gebruik

1-2 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Samenstelling

Samenstelling // 1 capsule L-lysine HCl 80% // 600 mg Rijsteiwit (Oryza sativa L.) bio // 100 mg Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren // 11 mg

Indicatie

Lysine, een essentieel aminozuur dat goed is voor het haar en de immuniteit

Contra indicatie

Volgens medisch advies tijdens de zwangerschap en borstvoeding, bij hoge calciuminname, nier- of leveraandoeningen, inname van arginine of aminoglycosiden (gentamicine, neomycine, streptomycine enz.). Bij kinderen niet meer dan 35mg/kg/dag.

Details
CNK3188570
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte62 mm
Lengte93 mm
Diepte62 mm
Verpakkingshoeveelheid90 gel