Menophytea Vochtretentie Tabl 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voel je je opgeblazen? Dit komt waarschijnlijk door het vasthouden van water. Dit is een ophoping van water in de weefsels van het lichaam: het lichaam is niet in staat het overtollige water af te voeren. Er ontstaan dan zwellingen in de voeten, enkels, benen of vingers.

  • Bevordert drainage met essenblad extracten
  • Vergemakkelijkt de eliminatiefuncties dankzij artisjok- en hibiscusextracten
  • Desinfecteert de weefsels met essenblad extracten

Menophytea® Silhouette Water Retention is het resultaat van onderzoek door Nutreov laboratoria, geïnspireerd door de natuur. Het combineert actieve bestanddelen van plantaardige oorsprong (artisjok, hibiscus, es) en vitamine B6, en bestrijdt het vasthouden van water door een drievoudige werking.

Gebruik

Neem 2 tabletten per dag, 's morgens bij het ontbijt, met een groot glas water. Voor 3 maanden.

Samenstelling

Ingrediënten:

Droog extract van artisjokbladeren Cynara cardunculus L. var Scolymus - Droog extract van hibiscusbloemen Hibiscus sabdariffa L. - Vulstoffen: tricalciumfosfaat, maltodextrine, rijstzetmeel, dicalciumfosfaat - Droog extract van essenbladeren Fraxinus excelsior L. - Antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat - Omhullingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, talk, calciumcarbonaat - Kleurstoffen: indigotine E132, geel ijzeroxide E172 - Vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride).

Voedingssamenstelling Voor 2 cps
% VRW
Droog extract van artisjokbladeren 520 mg
Droog extract van hibiscusbloemen 300 mg
Gedroogd extract van essenbladeren 60 mg
Vitamine B6 (chlorhydrate de pyridoxine) 0,21 mg 15 %

VRW : Voedingsreferentiewaarde

Indicatie

Afslanken - Elimineert overtollig water.

Contra indicatie

Niet geschikt voor opgroeiende kinderen en adolescenten, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Gegevens
CNK3096591
FabrikantenAxone Pharma, Cosmxpert
MerkenMenophytea, Nutreov
Breedte76 mm
Lengte119 mm
Diepte38 mm