My Qanodol Sporebiotic Caps 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De innovatieve formule MY®QANODOL bevat palmitoylethanolamide (PEA) en sporenvormende bacteriën aangevuld met vitamine B, vitamine C en vitamine D. Vitamine D ondersteunt de spieren en vitamine C het zenuwstelsel.

De lichaamseigen stof PEA (palmitoylethanolamide) is een endocannabinoïde die door je eigen lichaam wordt aangemaakt om het endocannabinoïdesysteem te activeren.

PEA is ook een natuurlijk bestanddeel van bepaalde voedingsmiddelen en is onlangs goedgekeurd voor gebruik in voedingssupplementen in alle Europese landen, waaronder België.

MY®QANODOL bevat LEVAGEN+, de nieuwste vorm van PEA die 1,7x gemakkelijker opneembaar is dan standaard PEA. Hierdoor is 350 mg LEVAGEN+ in één capsule bio-equivalent aan 600 mg standaard PEA, de aanbevolen dagelijkse onderhoudsdosering.

Sporenvormende bacteriën zijn een nieuwe generatie Bacillus - bacteriën die het unieke vermogen hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën extreem goed bestand tegen hoge temperaturen, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze zijn daardoor zeer lang houdbaar en overleven maximaal de passage door de maag naar de dunne darm.

Gebruik

Vanaf de leeftijd van 12 jaar:
Initiële dosis: 2 capsules per dag gedurende 6 weken.
Onderhoudsdosis: 1 tot 2 capsules per dag.
Het is toegestaan om gedurende een lange periode 2 capsules per dag in te nemen.
Vanaf de leeftijd van 6 jaar: 1 capsule per dag.

Samenstelling

MY®QANODOL bevat per capsule 350 mg LEVAGEN+ (= bioequivalent aan 600 mg PEA), 1,25 miljard CFU sporenvormende bacteriën ( Bacillus coagulans en Bacillus subtilis ), 100 IE vitamine D3 (50% RI), 25 mg vitamine C ( 31,25% RI), 1,5 mg vitamine B6 (107% RI), 100 μg foliumzuur (50% RI) en 0,75 μg vitamine B12 (30% RI).

RI: Referentie-inname.

Indicatie

Spieren - Zenuwstelsel

Gegevens
CNK4121216
FabrikantenMy Health
MerkenMy Health
Breedte27 mm
Lengte125 mm
Diepte80 mm