Nattokinase 2000 V-caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

In Japan worden sojabonen traditioneel op verschillende manieren gegeten en natto is een van de sojagerechten die met rijst wordt geserveerd. Natto wordt verkregen door de natuurlijke fermentatie van sojabonen met behulp van de Bacillus subtilis var. natto-stam. Tijdens dit proces fermenteren de enzymen van de Bacillus substilis var. natto-stam de sojabonen en komen nieuwe, unieke en interessante bestanddelen vrij, waaronder het enzym nattokinase!

Onze Nattokinase is het resultaat van een rigoureus productieproces in tien stappen dat resulteert in een kwaliteitscomponent. Hoewel natto vitamine K2 bevat, zorgt onze extractie- en zuiveringsmethode ervoor dat het eindproduct daar vrij van is. Bovendien is de fibrinolytische activiteit van onze Nattokinase uitstekend en perfect gedoseerd, met 1000 FU per capsule, d.w.z. 2000 FU per aanbevolen dagelijkse inname.

Ondersteuning voor uw hart!

Naast een goede Nattokinase-activiteit is onze Nattokinase 2000 een bron van vitamine B1, die een gezonde hartfunctie en een normaal energiemetabolisme ondersteunt.

Gebruik

1 capsule 2 x /dag met water innemen.

Samenstelling

Ingrediënten voor 2 capsules: biologisch rijstzetmeel* (vulstof), HPMC (vegetarische capsule), extract van gefermenteerde sojabonen (Glycine max.) (100 mg), vitamine B1.(Glycine max.) (100 mg), vitamine B1.

*83% van de ingrediënten zijn van biologische oorsprong

Contra indicatie

Bij inname van medicijnen, gebruik onder medisch toezicht. Niet aanbevolen voor vrouwen met een persoonlijke of familiale voorgeschiedenis van borstkanker. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens de borstvoeding.

Details
CNK4368635
FabrikantenNatura Medicatrix
MerkenNATURA MEDICATRIX