Optim Propionibacter Melkzuurbacterie Caps 20

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Propionibacterium freudenreichii sp. shermani is een stam van propionbacteriën die helpen een goede darmflora te bevorderen en de darmtransit te ondersteunen.

Propionibacterium freudenreichii is een bekende melkzuurbacterie. Het wordt traditioneel gebruikt bij de rijping van Zwitserse kazen en helpt bij de vorming van de "ogen" in deze kazen.

Propionzuurbacteriën zijn betrokken bij de productie van propionzuur in de darm. Er is aangetoond dat zij een bifidogeen effect hebben, d.w.z. dat zij om selectief de biomassa van bifidobacteriën te verhogen.

Gebruik

1 capsule per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd.

Samenstelling

Bindmiddel: organische acaciagom*; Propionibacterium freudenreichii sp. shermanii**; Omhulling: capsule (hydroxypropylmethylcellulose);. Vulstof: calciumcarbonaat

* Ecologische landbouw; **Bevat melk

Melkzuurbacteriën: 1 capsulePropionibacterium freudenreichii sp. shermanii 1 x 109 CFU*

*CFU: Kolonie Vormende Eenheid

Voedingswaarde voor 100g: Koolhydraten: 21g - Vet: 0g - Eiwit: 1g


Energetische waarde voor 100 g: 187 Kcal / 780 KJ

Indicatie

Bevordering van de darmflora en ondersteuning van de darmtransit.

Details
CNK4280988
FabrikantenBionoto
MerkenOptim