Over ons team

Wij stellen u ons enthousiast team voor: Tina, Joris, Delphine, Amber en Evelyne.

Tina en Joris en hun team staan dagelijks garant voor professionele hulp bij uw voorgeschreven medicatie. Ook geven wij graag persoonlijk advies bij zelfzorg en verzorgingsproducten.

Als Zorgpuntapotheek kan u ook bij ons terecht voor verhuur en verkoop van een breed en kwalitatief assortiment van thuiszorgmateriaal. Wij brengen ook graag voor u de bijkomende administratie voor terugbetaling in orde.

U kan ook bij ons terecht voor de dienst Huisapotheker. Wij volgen nauwgezet uw medicatie op en maken een overzichtelijk medicatieschema. Dit schema wordt op Vitalink geplaatst zodat alle artsen en ziekenhuizen dit kunnen raadplegen.

Wij verwelkomen je graag in de apotheek met een glimlach, maar bieden je ook tevens de mogelijkheid om je aankopen of reservaties snel en gemakkelijk online te doen. Deze reservaties kan u ook na de openingsuren komen afhalen via ons kluisjessyteem.

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht