Physalis Vitamin K2 + D3 Tabl 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Physalis Vitamin K2 + D3 bevat vegan vitamine D3 uit algen (Vitamin D3V®) en een uitzonderlijk zuivere en all-trans dubbel gecoate en geëncapsuleerde vitamine K2 (K2VITAL®). *Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van sterke botten en tanden en speelt een rol in de opname van calcium. **Vitamine K2 zorgt er op zijn beurt voor dat calcium in de botten terecht komt en speelt bovendien een rol bij de bloedstol­ling. Tot slot ondersteunt vitamine D3 het immuunsysteem en de spierwerking.

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 smelttablet per dag. Laten smelten in de mond (bij voorkeur onder de tong).

Samenstelling

Ingrediënten: vulstoffen: erytritol, cellulose, vitamine D3, vitamine K2, natuurlijk frambozenaroma, glansmiddel: vetzuren.

* % van de Referentie Inname (R.I.)

K2VITAL® is the registered trademark of Kappa Bioscience AS.

Indicatie

Sterke botten en tanden - Bloedstolling - Immuniteit - Spierfunctie

Contra indicatie

Niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen.

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Gegevens
CNK4607628
FabrikantenKeypharm BVBA
Merkenphysalis