Policoconcept Q10 Caps 120

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Policosanol draagt bij tot het in evenwicht brengen van het 'goede' HDL-cholesterolgehalte– in tegenstelling tot 'slechte' LDL- cholesterol – en verlaagt hetrisico op cholesterolafzetting in de aders.

Co-enzym Q10 wordt van nature door het lichaam geproduceerd en is dus geen vitamine. Maar de productie neemt af met leeftijd en de inname van statines. De opname van co-enzym Q10 maakt het mogelijk om te lage gehaltes te compenseren en de tolerantie voor statines te verbeteren.

Gebruik

1 capsule per dag.

Samenstelling

Samenstelling: 1 capsule bevat: Gefermenteerde rode rijst: 149 mg, policosanol extract uit suikerriet: 6 mg, Co-enzym Q10 afkomstig van gisting: 15 mg.

Indicatie

Cholesterol - Hart- en bloedvaten

Contra indicatie

Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen/vrouwen die borstvoeding geven of personen met een aandoening van de lever, nieren of musculaire problemen, of bij personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (vb cholesterolverlagers) of bij personen die intolerant zijn voor statines.

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies (idem voor het gebruik bij ouderen boven de 70 jaar). Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.

Gegevens
CNK4481370
FabrikantenDifitan
MerkenPoliconcept