Primulax Volw Caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

PRIMULAX is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in defytotherapie. Het bevat extracten en poeders van 4 planten: sporkehout, pruim, tamarinde en basilicum.

Gebruik
  • Acuut: starten met inname van 2 capsules, daarna 4 capsules per dag (1 's ochtends, 2 's middags en 1 's avonds)
  • Chronisch: 2x1 capsule per dag (ochtend en avond)
Samenstelling

25,3% Rhamnus fragula (sporkehout), Tamarindus Indica (Tamarinde), omhulsel: HPMC, 17,7% Prunus domestica (Pruim), Ocimum bascilicum (basilicum), vulstoffen: maltodextrine, colloïdaal siliciumdioxide, johannesbroodboompitmeelgompoeder en cellulose, groene klei, lycopodium clavatum (grote wolfsklauw sporen).

Indicatie

Darmtransit - Tamarinde en sporkehout ondersteunen de darmtransit

Contra indicatie

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Details
CNK3151057
FabrikantenCeres Pharma
Merkenceres pharma
Breedte65 mm
Lengte110 mm
Diepte45 mm