Pro Mind Ultra Softgels Caps 90x825mg

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Pro-Mind Ultra is een innovatief voedingssupplement dat bestaat uit DHA* (afkomstig uit micro-algen), de polyfenolen OPC (uit druivenpitten) en resveratrol (uit de wortel van Japanse duizendknoop) en aromatherapeutische extracten (melissa, lavendel, munt en citroengras). Pro-Mind Ultra draagt bij tot een gezonde hersenfunctie*.

Langdurige stress, angst en spanning maar ook verschillende ontstekingsprocessen (als gevolg van een bacteriële of virale infectie bijvoorbeeld) hebben een invloed op ons hele organisme. In de moderne tijden waarin wij leven zien wij steeds vaker een overbelasting van het zenuwstelsel en de hersenen als gevolg van deze factoren.

Deze problematiek heeft vaak een complexe oorzakelijke grond waardoor een globale aanpak van groot belang is. Een synergie van verschillende nutriënten, fytonutriënten en aromatherapie zal een ondersteuning kunnen bieden op deze multifactoriële problematiek.

Gebruik

2 x 1 capsule per dag tijdens de maaltijd.

Samenstelling

Samenstelling

Actieve bestanddelen
Algen Olie DHA (40%) 295 mg
Vitis vinifera - 95% OPC 100 mg
Polygonum cuspidatum - 98% Transresveratrol 50 mg
Etherische Oliën
Cymbopogum citratus (Lemongrass) 7,5 mg
Lavendula angustifolia 7,5 mg
Mentha piperita (munt) 7,5 mg
Melissa officinalis 7,5 mg
Indicatie

Energie & Vitaliteit, Anti-aging, Geheugen & Concentratie, Stress & Emotioneel Welzijn, Senioren

Gegevens
CNK4524203
FabrikantenDecola
MerkenDecola