Pure Encapsulations l-glutamine Pdr 227g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
L-glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het lichaam. In periodes van stress of verhoogde behoefte (bv. bij intensief sporten) is glutamine uiterst belangrijk voor bepaalde lichaamscellen zoals de spier- en darmslijmvliescellen. Het aminozuur is ook ideaal voor sporters. De hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden garanderen dat de gebruikte ingrediënten maximaal verdraagbaar zijn en een optimale opneembaarheid bezitten. Daarom gelden we wereldwijd als het origineel voor pure stoffen. Als toegevoegd bestanddeel van een gebalanceerde voeding kan L-Glutamine bijdragen tot een duurzame voorziening in micronutriënten.
Gebruik

Dagelijks 1 schep van 3,1 gram oplossen in een glas water of sap (250 ml). Tussen de maaltijden in consumeren.

Samenstelling
Inhoud per schep (aanbevolen dagelijks gebruik) Hoeveelheid
L-glutamine 3000 mg
Indicatie

Bij intense spierinspanningen.

Details
CNK3918018
FabrikantenAtrium Innovations, Nestle Belgilux
Merkenpure encapsulations
Breedte101 mm
Lengte93 mm
Diepte91 mm