Salvigorge 2act 20 Comp 20

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

SALVIGORGE 2ACT: DE NIEUWE NIET-FARMACOLOGISCHE AANPAK

dat inwerkt op de pijn door de ontsteking te moduleren en het slijmvlies te verzorgen om het herstel van zijn afweerfunctie te bevorderen, met een uitstekend doeltreffend-veiligheidsprofiel.

Plaatstelijke ontstekingsremmers: Ze werken in op ontstekingen door het blokkeren van de productie van prostaglandine, waardoor de gewaarwording van pijn wordt verminderd.

Antiseptiek: Ze werken door het beperken of vertragen van de ontwikkeling van micro-organismen (schimmels, bacteriën, externe externe pathogenen...).

Een groot observationeel onderzoek bewijst dat het innemen van Actifilm Dol leidt tot een snelle en blijvende oplossing van subjectieve keelpijnklachten zoals pijn, zwelling en moeilijkheden met slikken al na de eerste toepassing.

Gebruik

Het is raadzaam om 3 tot 4 maal per dag 1 tablet in te nemen en deze langzaam in de mond te laten smelten.

Samenstelling

Functionele stoffen: ActiFilm DOL, een plantaardig moleculair complex gekwalificeerd in tannines, flavonoïden, harsen en polysacchariden. Etherische oliën van Eucalyptus en Pepermunt.

Indicatie

Keelpijn

Gegevens
CNK4291951
FabrikantenAboca
MerkenAboca