Ashwagandha 5000 Bio Be Life Caps 90

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voor mentaal evenwicht

Onze hedendaagse levensstijl kan gepaard gaan met veel situaties die leiden tot stress en fysieke en intellectuele vermoeidheid. Met een brede waaier aan planten helpt de natuur ons hierbij een handje. Ashwagandha, om precies te zijn Withania somnifera L., staat algemeen bekend als Indiase ginseng. Traditioneel wordt de plant in de Indische ayurvedische geneeskunde ingezet om terug energie te krijgen, het lichaam te versterken en tegelijkertijd te ontspannen en stressbestendiger te maken. Ashwagandha heeft een bijzondere eigenschap: het is een adaptogene plant. Dat betekent dat ze zich kan aanpassen aan ieders specifieke behoeften. Ashwagandha 5000 BIO is een biologisch extract met hoge concentraties withanolides, de stofjes die worden beschouwd als de belangrijkste fytoactieve verbindingen die de plant haar adaptogene eigenschappen bezorgen. Ashwagandha: draagt bij tot emotioneel evenwicht en stressbestendigheid helpt als adaptogene plant het lichaam om zijn fysieke en mentale kracht te behouden Geschriften uit de ayurvedische traditie en klinische studies omschrijven de ashwagandhawortel (Withania somnifera) als een veilige en effectieve adaptogene plant.

Gebruik

1-2 caps./dag. 's Ochtends of 's avonds bij de maaltijd

Samenstelling
Samenstelling 1 capsule
Ashwagandha wortel extract 10:1 (Whitania somnifera (L.) Dunal) bio 250 mg
Maltodextrine bio 200 mg
Acacia vezels (Acacia seyal Delile) bio 30 mg
Contra indicatie

Geen langdurig gebruik zonder medisch advies De aanbevolen dagelijkse dosis respecteren Vervangt geen gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon of gezonde levensstijl Droog, uit de zon en buiten het bereik van kinderen bewaren

Gegevens
CNK3807013
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte62 mm
Lengte125 mm
Diepte62 mm
Hoeveelheid verpakking90 gel