Biover Omega 3 Visolie Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Visolie is rijk aan de polyonverzadigde omega 3-vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (decosahexaeenzuur). Deze vetzuren dragen bij tot een normale werking van het hart1. DHA draagt ook bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en een normale hersenfunctie2.


Het effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA. Omega 3-vetzuren worden ook aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.


Referenties


(1)Deze vetzuren dragen bij tot een normale werking van het hart.


(2)DHA draagt ook bij tot de instanthouding van een normaal gezichtsvermogen en een normale hersenfunctie.

Gebruik

Volwassenen: 1 à 3 capsules per dag.


kinderen vanaf 3 jaar: 1 à 2 capsules per dag.


Te nemen tijdens de maaltijd met wat water of vruchtensap


Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijven. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Bewaren in een gesloten verpakking op een koele en droge plaats.

Samenstelling

Visolie; gelatine; geleermiddel: glycerine; water; vitamine E

Indicatie

Voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen.


Gebruiken bij:


· Hart1 en hersenfunctie(2)

Details
CNK4423448
FabrikantenPerrigo
MerkenBiover
Breedte77 mm
Lengte39 mm
Diepte122 mm