Cssentiel Zakje 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

C-SSENTIAL is een heerlijke bruisende drank met sinaasappelsmaak. Ontwikkeld voor dagelijks gebruik, bevat C-SENTIAL 1000 mg vitamine C in combinatie met zink, vitamine D, selenium en beta-glucanen. Draagt bij tot een normaal immuunsysteem. C-ssentiel bevat ook 5 miljard goede bacteriën uit het gepatenteerde complex van 4 stammen van goede menselijke bacteriën in Probiamax voor een evenwichtige microbiota.

Gebruik

Los een zakje op in een klein glas koud water (150 ml) of sap en geniet. Je kunt het ook rechtstreeks in je mond nemen. Altijd vlak voor de maaltijd of vlak na de maaltijd innemen.

Samenstelling

Ingrediënten voor 1 zakje:

% ADH
Vitamine D 12,5 µg 250 %
Vitamine C 1000 mg 1250 %
Zink 5 mg 50 %
Selenium 50 µg 91 %
Fructo-oligosaccharides (FOS) 300 mg
Vlierbessenextract 100 mg
Bêta-(1,3 & 1,6)-glucane 25 mg
Exclusief mengsel 5 miljard CFU
Lactobacillus acidophilus (CUL-60)
Lactobacillus acidophilus (CUL-21)
Bifidobacterium bifidum (CUL-20)
Bifidobacterium bifidum (CUL-34)

ADH= Voedingsreferentiewaarde

Indicatie

Draagt bij tot het immuunsysteem.

Gegevens
CNK4418455
FabrikantenNutrissentiel
MerkenNutrissentiel