Inovance Probiovance Meta-b Caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van melkzuurfermenten en vitamine B1, B2 en B12.

Onze microbiota speelt een fundamentele rol voor onze metabolische balans en beïnvloedt ons gewicht. Studies van de afgelopen tien jaar hebben gesuggereerd dat de darmflora van zwaarlijvige mensen anders is (diversiteit, overvloed, overheersing van stammen) van de flora van niet-obese mensen. Al deze wetenschappelijke kennis van de microbiota maakt het dus mogelijk om een ​​nieuwe aanpak voor gewichtsverlies voor te stellen. Inovance PROBIOVANCE META-B combineert 2 microbiotische stammen, Bifidobacterium animalis lactis en Lactobacillus gasseri, met vitamine B1-B2-B12 die bijdragen aan een goede energiestofwisseling.

Gebruik

1 capsule per dag, bij voorkeur 's morgens, buiten de maaltijd, innemen met een glas water. Of volgens het advies van een gezondheidsprofessional.

Samenstelling

Voor 1 capsule per dag:

- Melkfermenten (Bifidobacterium animalis lactis, Lactobacillus gasseri): 12,5 miljard kve**

- Vitamine B1: 0,17 mg (15% *)

- Vitamine B2: 0,21 mg (15% *)

- Vitamine B12: 0,375 μg (15% *)

* Referentie bijdragen

** PDU: Kolonieformaateenheid

Ingrediënten: Maïszetmeel; plantaardige capsule (geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose); melkfermenten Probiopack® (Bifidobacterium animalis lactis, Lactobacillus gasseri); antiklontermiddel: magnesiumstearaat; thiaminehydrochloride (vitamine B1); riboflavine (vitamine B2); methylcobalamine (vitamine B12).

Gegevens
CNK4252110
FabrikantenYsonut
MerkenInovance