Nasofree Neusdouche Fl + 4 Zakjes

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het reinigen van de neus en neusbijholten met NasoFree® neusdouche helpt bij

• chronische en acute neusbijholtenontsteking (rhinosinusitis)

• allergie

– gras- en boompollen (hooikoorts)

– huisstofmijt

– dierlijke huidschilfers

• het herstel na een neusoperatie

• verkoudheid

• het reinigen van de neus na verblijf in een stoffige omgeving

• het verminderen van snurken

Steeds meer mensen kiezen voor het reinigen van de neus en neusbijholten de NasoFree® neusdouche in combinatie met Dos Medical nasaal spoelzout. Dat is logisch, want je neus spoelen met de NasoFree neusdouche is effectiever en comfortabeler dan 'je neus nat maken' met een spuitje of iets dergelijks. Of zoals een KNO-arts het verwoordde: '…Je moet je neus spoelen met volume. Handen wassen doe je toch ook onder een stromende kraan en niet onder een druppelende kraan…'

Altijd je neus reinigen met nasaal spoelzout en voldoende volumeJe neus reinigen moet je altijd doen met nasaal spoelzout én voldoende volume (150 – 250 ml per keer). Dan zorg je ervoor dat 'vuil en viezigheid' (zoals slijm, stof, virussen, bacteriën, maar ook gras-en boompollen, huisstofmijt etc) op een natuurlijke wijze uit je neus wordt gespoeld. Daarnaast zorgt een goede neusdouche, zoals de NasoFree, ervoor dat niet alleen de voorkant van de neus wordt bereikt, maar ook de neusbijholten. Spoel altijd met nasaal spoelzout. Neusspoelen met alleen water is pijnlijk en irriteert.

Details
CNK3309010
FabrikantenDos Medical
MerkenNasofree
Breedte100 mm
Lengte150 mm
Diepte45 mm