New Nordic Zuccarin Tabl 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

In veel etenswaren zitten zogenaamde 'verborgen suikers'. Hierdoor is het mogelijk dat u meer koolhydraten binnen krijgt dan gewenst. Zuccarin™ is de tablet die u nodig heeft om de opname van koolhydraten uit suiker en zetmeel te normaliseren¹ en/of uw bloedsuikerniveau in balans te houden². Het wittemoerbeiblad¹ in deze tabletten ondersteunt het koolhydraten metabolisme. Zuccarin wordt aanbevolen ter ondersteuning van een koolhydratenbeperkt dieet.

De tabletten zijn verder geoptimaliseerd met chroompicolinaat² dat bijdraagt aan het behoud van een normaal bloedglucoseniveau en een normale vet-, koolhydraten- en proteïnestofwisseling. Het wittemoerbeiblad in Zuccarin ondersteunt het koolhydraten metabolisme. Wittemoerbeiblad wordt in Japan traditioneel als voedingsmiddel en thee gebruikt. Zuccarin wordt gemaakt door het zorgvuldig selecteren van de bovenste bladeren van de in de bergen groeiende witte moerbei. De bladeren worden gedroogd en geëxtraheerd zodat de heilzame plantendelen worden behouden. Dit is uw garantie voor een hoge gestandaardiseerde kwaliteit.

Met 1 tablet voor de maaltijden ondersteunt Zuccarin het koolhydraten metabolisme.

Gebruik

1 tablet 3 maal per dag met een glas water en voor de maaltijd.

Samenstelling

Ingrediënt

Per 3 tabletten

% RI*

Moerbei-extract (Morus alba L.)

gestandaardiseerd moerbeibladextract, 1% DNJ

1200 mg

Chroom (chroompicolinaat)

20 mcg

50%

*RI: Referentie-inname

Indicatie

Vermindert de opname van koolhydraten uit de geconsumeerde suiker.

Kan worden aanbevolen ter ondersteuning van een koolhydratenbeperkt dieët.

Contra indicatie

Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt.

Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Details
CNK3328564
FabrikantenOcebio
MerkenNew Nordic
Breedte90 mm
Lengte115 mm
Diepte30 mm