Noctesia Comp 90

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Noctesia® is een combinatie van een selectie plantaardige werkzame stoffen, die het resultaat is van de wetenschappelijke en technische expertise van het PiLeJe Laboratorium.

• De extracten van goudpapaver en valeriaan worden verkregen door het Phytostandard® extractieproces. Zo wordt het merendeel van de plantverbindingen gewonnen met bescherming van hun integriteit.

• Goudpapaver en valeriaan hebben meerdere eigenschappen: ze bevorderen de kwaliteit van de slaap en goudpapaver bevordert de ontspanning.

Gebruik

2 tot 3 tabletten per dag innemen met een groot glas water voor het naar bed gaan.

Samenstelling

Phytostandard® extracten van goudpapaver (Eschscholtzia californica Cham. bloeiende luchtdelen) en valeriaan (Valeriana officinalis L. wortels) (medium: acaciavezel), vulstoffen: cellulose en calciumfosfaten, stabilisator: natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren en magnesiumzouten van vetzuren, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose en vetzuren.

Gemiddelde waarden voor 3 tabletten: Phytostandard® extract van goudpapaver (bloeiende luchtdelen) 847 mg, Phytostandard® valeriaanextract (wortels) 353 mg.

Indicatie

Bevordering van de slaap, ontspanning.

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Vraag om medisch advies in geval van gelijktijdig gebruik van psychotrope behandelingen (anxiolytica, slaapmiddelen, antidepressiva).

Details
CNK4280772
FabrikantenPileje Benelux
MerkenPileje