OENOBIOL BINDER 3IN1+ 60 CAPS

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Oenobiol Binder 3 in 1 + is een medisch hulpmiddel, o.b.v. een gepatenteerd en 100% natuurlijk vezelcomplex (zonder gluten) dat helpt bij gewichtsverlies. Het zorgt voor een verminderde calorie-inname (tot -75%) door het binden van suikers en vetten (1),(2) en verlengt het verzadingsgevoel (tot 4 uur) (2) waardoor de eetlust vermindert (4). Bovendien, zorgt het voor een prebiotisch effect die de intestinale darmflora helpt te herbalanceren in 48uur (3) voor een verbeterd gewichtsverlies.
Dankzij het prebiotisch effect groeit het aantal gunstige bacteriën in de darmflora : +187% Bacteroidetes/ +25% Bifidobacterium.

(1) In vitro evaluatie doeltreffendheid van gepatenteerd vezelcomplex op 4 vette producten (Zie bijsluiter)

(2) In vitro evaluatie doeltreffendheid van gepatenteerd vezelcomplex op volledige maaltijd (Zie bijsluiter)

(3) In vitro evaluatie op korte termijn van prebiotische effect van het gepatenteerde vezelcomplex (Zie bijsluiter)

(4) Evaluatie op paneel van 25 personen gedurende 30 opeenvolgende dagen (zie bijsluiter) "

Gebruik

Voor gewichtsverlies: 2 capsules tweemaal per dag - In te nemen met een glas water, bij aanvang van het middag- en avondmaal. Voor gewichtscontrole: 2 capsules eenmaal per dag - In te nemen met een glas water, bij aanvang van het middag- of avondmaal. Deze behandeling aanhouden gedurende 15 opeenvolgende dagen (1 doos), 1 maal hernieuwen (2 dozen). Na een pauze van 5 dagen, mag de behandeling herstart worden voor opnieuw maximaal 30 dagen. Om voldoende essentiële vetzuren en vetoplosbare vitamines (A, D, E en K) te behouden, wordt het afgeraden om Oenobiol Binder 3 in 1+ meer dan 2 keer daags in te nemen en ook de dagelijkse dosis van 4 capsules niet te overschrijden. Het is belangrijk om een evenwichtig voedingsschema te volgen en met mate vetten, suikers en koolhydraten te consumeren. Geef voorkeur aan voeding rijk aan vitamines en mineralen. Het uitoefenen van een fysieke activiteit zorgt eveneens voor een verhoging van het verbruik van calorieën en draagt bij tot het verminderen van de vetmassa.

Samenstelling

100% plantaardig vezelcomplex (appel, haver, wortel - zonder gluten); filmomhulde capsulewand: hydroxypropylmethylcellulose; antiagglomerant: magnesiumstearaat.

Indicatie

Oenobiol Binder 3in1+ is het nieuwe medisch hulpmiddel voor een versterkt gewichtsverlies en preventie van obesitas

Contra indicatie

Dit medisch hulpmiddel moet gebruikt worden in het kader van een gezonde levensstijl en niet als alternatief voor een gevarieerd en evenwichtig dieet.
Voorbehouden voor volwassenen. Niet toedienen aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, zonder medisch advies. Af te raden bij personen met een allergie of intolerantie voor wortel, haver en appel.
Niet gebruiken indien uw body mass index (BMI) minder is dan 18,5.
Dit medisch hulpmiddel kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Het is aangeraden aan diabetici om hun arts te raadplegen voor elke behandeling. Bij een lopende behandeling, vraag advies aan uw arts of apotheker voordat u begint met dit hulpmiddel in te nemen. Het is aangeraden om de inname van andere medicijnen (bijvoorbeeld anticonceptiemiddelen), vitaminen, essentiële vetzuren en Oenobiol Binder 3 in 1+ te spreiden; respecteer een interval van minimum 4 uur tussen de inname van beide producten. Respecteer de houdbaarheidsdatum. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden.

Gegevens
CNK4173183
FabrikantenVemedia Consumer Health
MerkenOenobiol