Perniso Pcso-524 Caps 180

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

PERNISO© is een 100% natuurlijk voedingssupplement, op basis van PCSO-524 TM lipidenextract.

Dit olieconcentraat is een extract van de Perna Canaliculus, de groenlippige mossel uit Nieuw-Zeeland, het bevat talrijke Omega-3 vetzuren die uit de zee afkomstig zijn.

Deze meervoudige, onverzadigde vetzuren zijn essentieel voor ons organisme en moeten, om het even op welke leeftijd, door onze voeding worden aangebracht. Opdat ons organisme goed zou werken, moet er een evenwicht bestaan tussen omega-6- en omega-3-vetzuren in een evenredigheid van 4-1. De omega-3 voedingsbronnen zijn echter schaarser en om de gewenste dagelijkse dosis te bekomen moet men een er een veel groter aantal van innemen. Men vindt de omega-3 onder andere in vette vis zoals tonijn, sardienen of makreel.

Vanaf 50 jaar wordt het synthesevermogen van de meervoudige onverzadigde vetzuren eveneens verminderd en dit brengt een voedingsstoornis met zich mee, die moet men dan door een voedingssupplement compenseren.

Gebruik

Aanvankelijk 2 capsules per dag nemen bij het eten gedurende 3 tot 6 weken. Daarna kan de inname verminderd worden tot 1 capsule per dag voor het behoud van het voedingsevenwicht.

Kinderen van 3 tot 12 jaar: 1 capsule per dag bij het eten.

Samenstelling

Voornaamste ingrediënten per capsule: 100 mg farmaceutische olijfolie, 50 mg lipide-extract van Perna canaliculus PCSO-524 TM, antioxidant: 225 mg natuurlijke vitamine E, capsule: gelatine,glycerol, aqua pure.

Contra indicatie

Het is aangeraden bij kinderen beneden de drie jaar en bij zwangere vrouwen om Perniso © enkel te gebruiken op doktersadvies.

Gegevens
CNK4287207
FabrikantenBioparaNRGI
MerkenPerniso