Proflor Plus V-caps 60 Pharmanutrics

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

PROFLOR PLUS is een zeer hoog gedoseerd complex met 5 verschillende probiotica stammen (37,5 miljard) en FOS. Zorgt voor een normale stoelgang.

Probiotica:Zijn voedingsmiddelen met micro-organismen waaraan een gezondheidsbevorderende werking wordt toegeschreven. Het begrip 'pro-bioticum' kan vertaald worden als "voor het leven". De meest gebruikte probiotica zijn melkzuurbacteriën van de geslachten Lactobacillus en Bifidobacterium.

Prebiotica (FOS):Zijn niet-verteerbare levensmiddeleningrediënten, die selectief de groei en/of activiteit van één of meerdere soorten bacteriën in de dikke darm stimuleren, en daardoor de gezondheid van de gastheer bevorderen. De meeste gezondheidseffecten van prebiotica hangen samen met het vermogen de groei van probiotische bacteriën, met name de bifidobacteriën, in de dikke darm te stimuleren. Behandeling met prebiotica kan zeer goed worden gecombineerd met probiotica. Deze combinatie wordt 'synbioticum' genoemd. Een groot voordeel van combinatie van pre- en probiotica is dat het prebioticum de overleving van de bacteriën in het probioticum verbetert. Om deze reden wordt FOS of andere prebiotica soms toegevoegd aan probiotische formules.

Samenstelling

Probiotica mix 37,5 miljard

- Lactobacillus acidophilus 7,5 miljard,

- Lactobacillus rhamnosus 7,5 miljard,

- Lactobacillus reuteri 7,5 miljard,

- Bifidobacterium infantis 7,5 miljard

- Bificobacterium animalis lactis 7,5 miljard

Fructo-oligo- saccharide (oligofructose) 100mg

Gegevens
CNK3182144
FabrikantenPharmanutrics
MerkenPharmaNutrics
Breedte53 mm
Lengte50 mm
Diepte81 mm