Purasana Vegan Pdr Psyllium 200g Be-bio-02

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

100% biologische Psyllium uit India

Vanwege het varierende Indische klimaat, waarbij hete zomers worden afgewisseld door fijkse moessonregens, vormt het de regio bij uitstek voor de teelt van dit gewas.

Psyllium poeder is de ideale manier om de vezelinname te verhogen! De in de zaadhuid voorkomende voedingsvezel kan meer dan het veertigvoudige van het eigen gewicht aan water binden.De psylliumvezels hebben specifieke eigenschappen die de darmwerking en stoelgang kan stimuleren. Deze bevat twee typen vezels: wel en niet oplosbare. De niet oplosbare vezel zorgt voor bulk en kan daardoor voor een regelmatige en betere stoelgang zorgen. De wel oplosbare vezel absorbeert water, gif- en afvalstoffen en kan zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen.Mocht u zich opgeblazen voelen, verstopt voelen, of juist last hebben van het tegenovergestelde, neem dan wat psyllium husk poeder om uw buik te verlichten.

Superfoods zijn plantaardige poeders met een hoge nutritionele waarde. Met superfoods voeg je vitamines, mineralen en eiwitten toe aan je smoothie en krijgt je gezonde levenstijl een boost.

  • Stimuleert de darmwerking en stoelgang
  • Helpt maag- en darmklachten verlichten
  • 100% Biologisch
Gebruik

De gemiddelde aanbevolen dosering voor psyllium poeder is 5g in 200ml vruchten of groentensap voor de maaltijden. Kun je twee keer per dag een dosering nemen. Daarnaast moet er voldoende water gedronken worden.

Samenstelling

Ingrediënten

100% biologische Psyllium uit India

Nutritionele waarden /100g
Energie 757kJ / 189 kcal
Vetten 0,4 g
Waarvan verzadigde vetzuren 0,05 g
Koolhydraten 0,4 g
Suikers 0,1 g
Vezels 91 g
Eiwitten 0,5 g
Zout 0,1 g
*Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Gegevens
CNK4114997
FabrikantenPurasana
MerkenPurasana