Pure D Forte Plus Kauwtabl 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine D is goed voor de normale werking van het aangeboren en verworven immuunsysteem.

Vooral aangewezen bij verlaagde aanmaak van Vitamine D in herfst- en wintermaanden en bij zeer weinig blootstelling aan zonlicht. Synergie tussen vitamine D3 en vitamine K2 voor het beendergestel!

Synergie tussen vitamine D3 en vitamine K2 voor het beendergestel! Vitamine D3 draagt ook bij tot de normale opname van calcium en is goed voor de normale werking van de spieren. Een tekort aan vitamine D is meestal het gevolg van weinig blootstelling aan zonlicht (rusthuisbewoners, donkere huidskleur, veel binnenshuis vertoeven, frequent gebruik van zonnecrème met hoge beschermingsfactor). Zodra de zon op de huid schijnt, maakt het lichaam zelf vitamine D aan; net daarom wordt vitamine D ook de zonnevitamine genoemd. Vitamine D is goed voor de normale werking van het aangeboren en verworven immuunsysteem.

  • Vitamine D3 is de meest fysiologisch werkzame vorm van vitamine D.
  • Kleine kauwtablet, kan ook opgezogen of ingeslikt worden.
  • Aangename sinaassmaak.
  • Vitamine D3 en vitamine K2 spelen beiden een rol in het behoud van sterke botten.
  • Toevoeging van vitamine K2 is goed voor de normale bloedstolling.
  • Als aanvulling bij een belangrijk vitamine D-tekort.
Gebruik

1 kauwtablet/dag (aangename citrussmaak).

Samenstelling

Samenstelling

75 µg (3000 IE) Vitamine D3

90 µg Vitamine K2

Zoetstof: xylitol; vulstof: sorbitol; maiszetmeel; gemodificeerd maiszetmeel, maltodextrine; anti-klontermiddel: magnesiumstearaat; vulstof: siliciumdioxide, voedingszuur: citroenzuur; sinaasappelaroma; zoetstof: sucralose.

Indicatie

Immuniteit / Weerstand - Spieren en botten

Details
CNK4487179
FabrikantenSolidpharma
MerkenPure by Solidpharma
Breedte75 mm
Lengte125 mm
Diepte25 mm
Verpakkingshoeveelheid60